Zlatni dečko 1. epizoda – Denis pravi probleme

Podeli:

Zlatni dečko 1. epizoda: U subotu, 3. septembra u 21:00 na kablovskom kanalu Superstar TV, imaćete prilike da pogledate prvu epizodu serije „Zlatni dečko“ u kojoj Denis pravi probleme.

Gledaćete u 1. epizodi serije „Zlatni dečko“

Denis igra utakmicu za svoj klub iz inostranstva i pred sam meč već pravi probleme. Zbog svog ispada dobija crveni karton, a čelni ljudi kluba već imaju plan za njega koji ga neće oduševiti.

Suočiće se i sa odlaskom veoma bitne osobe u njegovom životu, zbog čega će da se oda piću, ženama i narkoticima. Novi problemi tek nastaju.

Zlatni dečko 1. epizoda

U isto vreme, iz zatvora izlazi tajanstveni Maki. Čaki stavlja sve na kocku, pa i Denisov život i karijeru, a iza toga se krije mračna istina. Denis za to još uvek ne zna.

Serija se emituje svakog vikenda u 21:00 na kanalu Superstar. Mini serija „Zlatni dečko“ nastala je kada i istoimeni film, kada se snimala uporedo sa filmom.

Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer ČAKI na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspeva u tome. Za to vreme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju.

Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo