U klinču 1. epizoda – Aljoša ne želi da se bavi boksom

Podeli:

Prva epizoda serije „U klinču“ na programu je u ponedeljak, 29. avgusta u 20:05 na Prvom programu RTS. Prva epizoda: Nova igrana serija u produkciji Redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa, „U klinču“ donosi priču o odrastanju nove generacije mladih u Beogradu.

Gledaćete u 1. epizodi serije „U klinču“

U prvoj epizodi serije upoznajemo glavnog junaka, 19-ogodišnjeg Aljošu koji, po želji svog oca Velje, nekada velikog boksera i vlasnika bokserskog kluba, i sam trenira boks i sprema se da upiše DIF. Ipak, Aljošina prava strast je pravljenje muzike. I Aljošina devojka, Tea, rastrzana je između ambicija svojih roditelja i sopstvenih želja.

U klinču 1.epizoda

U prvoj epizodi serije, upoznajemo mikro svet u Beogradu u kom žive ovo dvoje mladih – taj svet čine njihovi prijatelji, brat i sestra Filip i Vanja koji, zajedno sa ocem Jakovom, drže lokalnu kultnu kafanu Trst, izvor raznoraznih problema; zatim Matija zvani Simke koji živi sa bakom Ankom provodeći dane i noći u igranju video igara i kripto rudarenju.

Svi ovi mladi junaci uhvaćeni su u klinču realnosti oličene u nesavršenim porodicama, stavovima generacije svojih roditelja i očekivanjima sveta odraslih spram sopstvenih snova, osećanja i želja.

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji „U klinču“ igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratie nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo