U klinču 8. epizoda – Aljoša se suočava sa realnošću

Podeli:

U sredu, 7. septembra u 20:00 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate osmu epizodu serije „U klinču“ u kojoj se Aljoša suočava sa realnošću.

Gledaćete u 8. epizodi serije „U klinču“

Aljoša se suočava sa realnošću – leto se završilo i on kreće na studije zvuka. Kako će se snaći među ne uvek dobronamernim kolegama i da li će susret sa studentkinjom glume, Iskrom, doneti novi tračak nade da se zaboravi Tea?

Kako posao u „Trstu“ ne cveta, a dugovi se gomilaju, Simke pokušava da pomogne Vanji oko proširivanja klijentele, ali stvari neće teći idealno po Simketovom štreberskom planu. Simketov onlajn odnos sa misterioznom Lejdi Aleks se sve više komplikuje.

U klinču
Đorđe Mišina u seriji „U klinču“

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo