U klinču 12. epizoda – Miri ozbiljno počinje da smeta Veljina opsesija boksom

Podeli:

U sredu, 14. septembra u 20:05 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate dvanaestu epizodu serije „U klinču“ u kojoj Miri ozbiljno počinje da smeta Veljina opsesija boksom.

Gledaćete u 12. epizodi serije „U klinču“

Nakon što je Simketova potraga za Lejdi Aleks urodila plodom, pitanje je da li će mu doneti i željenu satisfakciju?

Nakon što je nenamerno doprineo da Iskra ne dobije ulogu u reklami, Filip je očajan, a Iskrini pokušaji da pomiri fakultet i poslove sa strane joj sve više crpe energiju.

U klinču
„U klinču“

Miri ozbiljno počinje da smeta Veljin trenerski odnos sa Milicom, kao i njegova opsesija boksom, a briga za Aljošin život van kuće, kod nekonvencionalnog ujaka Tome, sve više raste.

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo