U klinču 6. epizoda – Mita je spreman da se osveti Kovačima!

Podeli:

U ponedeljak, 5. septembra u 20:00 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate šestu epizodu serije „U klinču“ u kojoj je Mita spreman da se osveti Kovačima.

Gledaćete u 6. epizodi serije „U klinču“

Nakon fizičkog napada na Mitu Topalovića koji je seksualno uznemirio Miru, Velja se nađe u problemu pred daleko uticajnijim i perfidnim neprijateljem.

Iako emotivno povređena, ni Mira neće sedeti skrštenih ruku. Drama eskalira i oko kafane „Trst“ – ne znajući da su Filipa kidnapovali mafijaši, Vanja provodi vreme u strahu da se mafijaši ne vrate u „Trst“.

U odsustvu oca i brata, uverena je da će sama morati da brani kafanu, ali Vanja je zaboravila da ima mnogo više prijatelja nego što joj se, u njenom „sve moram sama“ univerzumu čini. Aljoša je takođe na vetrometini nakon odluke da napusti Simketovu i baka Ankinu kuću.

U klinču
Matija Ilić kao Matiaj u seriji „U klinču“

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo