U klinču 7. epizoda – Aljoša je ostavljen na cedilu?

Podeli:

U utorak, 6. septembra u 20:00 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate sedmu epizodu serije „U klinču“ u kojoj Aljošu svi ostavljaju na cedilu?

Gledaćete u 7. epizodi serije „U klinču“

Aljoša pokušava da izađe na kraj sa Teinim konačnim odlaskom u Milano. Ipak Filipova odluka da se ozbiljnije posveti poslu u Mirinoj marketinškoj agenciji sve ga više udaljava od druga u problemu.

Vanja pokušava da pomogne Aljoši, ali i nju koče njene nedefinisane emocije i stres oko novih problema u poslovanju kafane. Ipak, boravak u stanu neobičnog ujka Tome, Mirinog brata, Aljoši neočekivano donosi nove smernice u životu.

Budući da Mirini pritisci na Velju da pruži ruku pomirenja Aljoši, ne daju ploda, majka se brine za sina, ali i za Milicu koju Velja sve više tretira kao svog novog naslednika. Ipak, može li otac da trenira ćerku?

U klinču

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo