U klinču 4. epizoda – Filip i Vanja ne slute šta ih čeka

Podeli:

U četvrtak, 1. septembra u 20:05 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate četvrtu epizodu serije „U klinču“ u kojoj Filip i Vanja ne slute šta ih čeka.

Gledaćete u 4. epizodi serije „U klinču“

Zbog Teinog odlaska u Milano, njen odnos sa Aljošom prolazi kroz turbulentan period, pa Aljoša pokušava da pronađe utehu u svojoj ekipi, ali ni njima nije lako. 

Nakon što mu je Vanja zabranila pristup poslovima porodične kafane „Trst“, Filip pokušava da se iskupi pred pravdoljubivom, ali strogom sestrom.

Ni Vanja ni Filip još uvek ne slute da su mafijaši sa kojima je Filip došao u klinč već bacili oko na kafanu „Trst“. Simketov monotoni život pred konzolom iznenada se menja – hoće li ipak morati da napusti ušuškani svet u stanu baka Anke?

U klinču
Slaviša Ćurović u seriji „U klinču“

Do promena dolazi i u bokserskom klubu kada Milica počne da trenira, pa Velja i Tadija polako počnu da uviđaju njene potencijale.

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo