U klinču 11. epizoda – Nakon Filipa, i Vanja je nestala

Podeli:

U utorak, 13. septembra u 20:00 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate jedanaestu epizodu serije „U klinču“ u kojoj Vanja nestaje.

Gledaćete u 11. epizodi serije „U klinču“

Pratimo dramatične posledice Vanjinog oslobađanja – zbunjena nakon poljupca sa Aljošom, kao i nakon zatvaranja kafane „Trst“, Vanja nestaje.

Nesvestan da je Vanja nestala, Filip pokušava da se poveže sa devojkom koju je uočio na kastingu za reklamu. Za to vreme, Iskrino interesovanje za Aljošu raste iako deluje da nikada nije pravi trenutak da njih dvoje započnu ozbiljniji odnos. Milica i Velja nastavljaju sa svojim hladnim ratom što trener Tadija sve više trpi na svojoj koži. Uprkos baka Ankinim savetima, Simke nastavlja potragu za Lejdi Aleks.

U klinču

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo