U klinču 9. epizoda – Tadija postaje posrednik između Velje i Milice

Podeli:

U petak, 9. septembra u 20:00 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate devetu epizodu serije „U klinču„, u kojoj Tadija želi da smiri tenzije između Velje i Milice.

Gledaćete u 9. epizodi serije „U klinču“

Nakon svađe između Milice i Velje, trener Tadija dolazi u nezahvalnu poziciju posrednika između jednako tvrdoglavih oca i ćerke. Može li Milica, u tako usijanoj atmosferi, da izraste u šampionku?

Iskrin život u Beogradu je sve zahtevniji, pa ona pokušava da pronađe siguran izvor prihoda, što ne ide lako pored studija glume. I Aljošine studije zvuka postaju sve zahtevnije, a njegov sudar sa akademskim svetom na koji nije navikao prepun je peripetija čiji glavni akter sve više postaje nadobudni kolega Pop.

U klinču
Ivana Zečević u seriji „U klinču“

Sa druge strane, već u ozbiljnom svetu biznisa reklama, Filip pokušava da se dokaže. Hoće li Simketov odnos sa Lejdi Aleks ikada izaći iz granica virtuelnog?

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo