U klinču 3. epizoda – Naši junaci imaju probleme sa novcem, ali svako ih rešava na svoj način

Podeli:

U sredu, 31. avgusta u 20:05 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate treću epizodu serije „U klinču“ u kojoj naši junaci imaju probleme sa novcem, ali svako ih rešava na svoj način.

Gledaćete u 3. epizodi serije „U klinču“

Tein i Aljošin odnos je u krizi nakon što mu je ona saopštila da odlazi na studije u Milano.

Život kod Simketa čiji dani protiču u igranju video igara uz večite lekcije mudre baka Anke, Aljoši ne pomažu preterano da se izbori sa besom i tugom. Nakon što je Filip, kako bi se izvukao iz pokeraških dugova, opljačkao sopstvenu kafanu „Trst“, Vanja je na ivici nervnog sloma. Probleme sa novcem imaju i Velja i njegov glavni trener Tadija koji pokušavaju da održe bokserski klub da ne potone. Ukazaće im se sasvim neočekivano rešenje.

UKL ep03 1.119.1
Matija Ilić i Svetlana Bojković u seriji „U klinču“

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

U klinču
Nikola Kojo u seriji „U klinču“

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo