U klinču 5. epizoda – Vanja shvata da borba tek počinje

Podeli:

U petak, 2. septembra u 19:55 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate petu epizodu serije „U klinču“ u kojoj Vanja shvata da borba tek počinje.

Gledaćete u 5. epizodi serije „U klinču“

Nakon što je Aljošin i Vanjin pokušaj da se suprotstave mafijašima koji su pikirali kafanu „Trst“ uspeo, Vanja je svesna da je bitka sa ovim opasnim ljudima tek počela.

Ni ovoga puta Vanja ne može da se osloni na brata Filipa, jer ovaj dolazi na ideju za početak svoje nove karijere. I kod Simketa dolazi do radikalnih promena – on ulazi u intenzivnu onlajn prepisku sa saigračicom u video igri.

U Aljošinom odsustvu, Velja sada ulaže sve svoje napore u treniranje Milice, a to se nikako neće svideti mama Miri čiji problemi sa klijentom Mitom Topalovićem u marketinškoj agenciji prerastaju u pravu dramu.

U klinču

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo