U klinču 10. epizoda – Aljoša ima krizu samopouzdanja

Podeli:

U ponedeljak, 12. septembra u 20:00 na Prvom programu RTS imaćete priliku da pogledate desetu epizodu serije „U klinču“ u kojoj Aljoša ima krizu samopouzdanja.

Gledaćete u 10. epizodi serije „U klinču“

Nakon što se Lejdi Aleks nije pojavila na virtuelnom sastanku, Simke, u besu, konačno odlučuje da dela.

Iako navikla na konstantne probleme sa kafanom „Trst“, pred novom nevoljom Vanja ostaje sasvim nemoćna što je odvodi u svojevrsnu pobunu protiv večite uloge pouzdane i uzorne Vanje.

Nesvestan sestrinih problema, Filip pokušava da izađe na kraj sa velikim poslom snimanja reklame za Miru, dok Aljoša polako ulazi u krizu samopouzdanja u pogledu svog mesta na fakultetu, u svetu muzike i umetnosti.

U klinču

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije „U klinču“ je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo