„U klinču“: Otkrivamo ko je Lady Alex sa kojom se Matija svaki dan dopisuje preko interneta

Podeli:

Otkrivamo ko je Lady Alex iz serije „U klinču“ sa kojom se Matija svaki dan dopisuje preko interneta.

Ukoliko ne želite da saznate ko je Lady Alex i ko tumači taj lik molimo vas da izađete iz teksta jer u narednim redovima ćemo otkriti, odnosno dati spojler ko je u pitanju.

Na prvi pogled, čini se da se Matija konačno zainteresovao za svoj život i da je pronašao nekoga ko deli ista interesovanja kao i on. Ali da li se iza profila Lady Alex krije zapravo žena kao što on misli?

Ko je Lady Alex iz serije „U klinču“?

Nećemo vas dugo držati u neizvesnosti i otkriti vam o čemu se radi. Iza profila stoji ni manje ni više nego jedna plavokosa žena, ali podosta starija od Matije – a tumači je Tijana Čurović!

U klinču
Sa seta serije „U klinču“

Verovali ili ne, uskoro ćemo i videti pravo lice Lady Alex koja četuje sa tinejdžerima na „netu“ a čime se ona bavi i ko je ona zapravo – još uvek vam nećemo otkriti i ostaviti vam da sami to otkrijete!

Nova porodična serija, čiju ekipu predvode proslavljeni glumci Branka Katić i Nikola Kojo, a upotpunjuju mlade nade poput regionalne muzičke zvezde Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Voyage.

Screenshot 20220912 154523 Instagram
„U klinču“, sa seta serije

Serija „U klinču“, nastala u zajedničkoj produkciji Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće „Režim“ iskrena je priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iz srednjoškolskog perioda postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvaruju ili se razočaravaju u svoje ambicije. Gledaoci će upoznati porodicu Kovač – bračni par Miru i Velju (Branka Katić i Nikola Kojo) koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka, svakog radnog dana od 20 časova, pratićemo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji.

Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.

Screenshot 20220912 154531 Instagram

Mlađi članovi ekipe (Teodora Dragićević, Ivana Zečević, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović…) imaju priliku da stanu rame uz rame glumačkim veličinama poput: Svetlane Bojković, Dragana Mićanovića, Nebojše Dugalića, Sergeja Trifunovića.

Serija „U klinču“ nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Sve sadržaje epizoda serije „U klinču“ možete pogledati ovde.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo