Završeno snimanje serije „U klinču“: Emotivni rastanak ekipe serije

Podeli:

Nakon devedeset snimajućih dana, ekipa predvođena rediteljima Danilom Bećkovićem i Nebojšom Radosavljevićem uspela je da snimanje privede kraju bez ikakvih problema.

U porodičnoj seriji prvi put ćemo gledati mladog muzičara Mihajla Veruovića, poznatog po umetničkom imenom „Voyage“. Pored njega, u seriji ćemo gledati Đorđa Mišinu, Anitu Ognjanović, Ivanu Zečević, Matiju Ilića, Miloša Petrovića Trojpeca, Teodoru Dragićević, Marinu Pavlović ali i njihove iskusnije kolege poput Nikole Koja, Branke Katić, Svetlane Bojković, Slaviše Ćurovića, Sergeja Trifunovića, Tijane Ćurović, Vladana Gajovića, Anje Mandić, a specijalni gost u seriji biće naša proslavljena bokserka Sara Ćirković.

Seriju ćemo gledati od septembra na RTS 1, kada nas očekuje 30 epizoda serije koja već obećava veliki uspeh. Nova porodična serija „U klinču“ predstavlja nastavak uspešne saradnje Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće „Režim“, a Miloš Avramović, jedan od kreatora serije, rekao je da će se pred gledaocima naći interesantna i sveža serija, kao i da su želeli da probaju drugačiji rediteljski i scenaristički pristup.

Mihailo Veruović Vojaž (Voyage), koji tumači ulogu glavnog junaka Aljoše, koji želi da se bavi boksom, rekao je da mu je velika čast što će svoju prvu ulogu ostvariti sa najvećom glumačkom i rediteljskom ekipom.

Ulogu Aljošine majke, Mire, igra Branka Katić. Navela je da je Mira moderna Beograđanka, koja je vlasnica marketinške agencije i žena nekadašnjeg bokserskog šampiona Velje, kojeg igra Nikola Kojo.

Anita Ognjanović, koja glumi Aljošinu sestru Milicu, navela je da je tumači ulogu uporne i ambiciozne šesnaestogodišnjakinje koja se takođe bavi boksom i pokušava da izađe iz bratovljeve senke.

Izvor: Kinopolis/RTS

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo