U seriji „U klinču“ ulogu će imati i još jedna muzička zvezda, a evo o kome je reč

Podeli:

U seriji „U klinču“ ulogu će imati i još jedna muzička zvezda, a evo o kome je reč.

Glumački debi Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Voyage, mlade muzičke zvezde, iznenadio je mnoge. A čini se da će sada i druge njegove kolege krenuti njegovim stopama. I to u istoj seriji „U klinču“.

On će se pojaviti u seriji „U klinču“

Negde na polovini prve sezone serije „U klinču“, odnosno oko 15. epizode, pojaviće se i mlada muzička zvezda Igor Panić, poznatiji kao Nucci.

U klinču

Ova dva popularna muzička izvođača imaju nekoliko zajedničkih pesama, a sada će stati pred kamere u novim ulogama za potrebe serije „U klinču“.

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Telegraf/Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo