„U klinču“: Počelo snimanje druge sezone, producent otkrio da li Voyage ostaje u seriji

Podeli:

Počelo je snimanje druge sezone serije „U klinču“, a producent Aljoša Ćeranić otkrio je da li Voyage ostaje u seriji.

„U klinču“ i u novim epizodama!

Danas je u već poznatoj televizijskoj kafani i kafiću „Trst“ počelo snimanje nove sezone serije „U klinču“ koja je zvanično na prvom mestu najguglanijih serija u našoj zemlji za ovu godinu. Pored toga, ostvarila je velike i fantastične rezultate u gledanosti, a sada ekipa vredno nastavlja tamo gde je stala pre nekoliko meseci.

Prvog dana na setu našli su se glumci Ivana Zečević i Đorđe Mišina koji u seriji tumače likove Vanje i Filipa, brata i sestre koji su se i ovoga puta našli u prirodnom staništu, u porodičnoj kafani „Trst“. Ali ono što sigurno sve zanima je to da li Voyage nastavlja svoje jedinstveno glumačko putovanje. 

U klinču

Kako je potvrdio producent Aljoša Ćeranić, mladi muzičar Mihajlo Veruović Voyage ostaje u seriji i u drugoj sezoni, te ćemo ga gledati u novim epizodama. Još uvek nije poznato kada će se nove epizode useliti u naše dome i zablistati na malim ekranima.

Novu sezonu okrivirno možemo očekivati do kraja sledeće godine, a serija bi mogla da se već nađe čak na proleće na programu RTS. Međutim, dok ne dođu zvanična informacije, sve ostaje samo na očekivanjima.

Čini se i da ekipa iza kamere je ostala nepromenjena, pa je tako rediteljsku palicu prvog snimajućeg dana preuzeo Nebojša Radosavljević, a novu sezonu režira i Danilo Bećković.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis

Foto: Promo/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo