Počelo je snimanje treće sezone serije „U klinču“

Podeli:

Danas je započelo snimanje treće sezone serije „U klinču“ u kojoj glavnu ulogu tumači Mihajlo Veruović Voyage, inače poznati muzičar.

Snimanje novih epizoda serije „U klinču“ trajaće devedeset snimajućih dana, dok je prošla sezona snimljena u rekordnih četrdeset i pet snimajućih dana. Nova sezona bi pred gledaoce najranije mogla da stigne druge polovine jeseni ili ove zime.

Priču o porodici Kovač sjajno su izneli Mihajlo Veruović Vojaž, Anita Ognanović, Branka Katić i Nikola Kojo.

– “Uspeli smo da 30 epizoda druge sezone snimimo za 45 dana. Najviše smo se uplašili za Anitu, koja je pala pred kadar. Mislili smo da je slomila nogu, jer je prošle godine slomila ruku. Na sreću, nije. Radujemo se trećoj sezoni za koju je postavljena priča” – rekao je Aljoša Ćeranić, koji dodaje da je došlo do promene dela autora.

U klinču
Set treće sezone serije „U klinču“

– “Vođa tima pisaca je i dalje Ivan Stančić, a tu su Ana Marković, Branislav Černjev, Milica Radojčić, Nikola Đobović i Goran Starčević. Prosek njihovih godina je 23. Odlučili smo da uzmemo najtalentovanije mlade dramaturge jer je i serija mladalačka”. – Aljoša za TV Ekran.

Anita Ognjanović ističe da je retko prepoznaju na ulici jer misli da drugačije izgleda uživo:

– “Igram devojku od 16 godina, tako da čujem da ljudi pričaju o “U klinču” pored mene, a ne znaju da sam to ja, to mi je najzanimljivije” – rekla je glumica.

Foto: Promo / Režim

Zapratite nas i na Instagramu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo