Prvi smo gledali seriju „U klinču“: Voyage želi da se bavi muzikom, zbog toga će ocu zabiti nož u leđa!

Podeli:

Prvi smo gledali prve dve epizode serije „U klinču„, pretpremijerno na 28. Sarajevo film festivalu. 

Pretpremijeri prisustvovali su glumci iz serije Nikola Kojo, Đorđe Mišina, Mihajlo Veruović Voyage, Ivana Zečević, Anita Ognjanović, Matija Ilić, a sa njima i Aljoša Ćeranić, producent i Marko Novaković, urednik domaće filmskog i serijskog programa na RTS. 

Atmosfera je bila odlična, a posetioci festivala imali su priliku da u bioskopskoj sali pogledaju dve epizode u po trajanju od pedeset minuta.

IMG 20220815

Ekipa serije „U klinču“ daje intervjue ispred bioskopa u Sarajevu, foto: A.R/Kinopolis

Salom je odjekivao gromoglasan aplauz, kojim je publika pozdravila ekipu serije koju ćemo vrlo uskoro pratiti na malim ekranima.

Glumci su pozirali za fotografisanje, a bili su vrlo raspoloženi da se fotografišu sa svojim obožavateljima.

Objektiv naše ekipe upseo je da uhvati osmehe na licima protagonista ove serije, a vidno je da se svi iz ekipe ponašaju kao jedan. Radujemo se početku nove serije jer znamo da garantuje kvalitetnu večernju televizijsku zabavu za celu porodicu.

U klinču
Ekipa serije „U klinču“ na 28. Sarajevo film festivalu, foto: A.R/Kinopolis

Prvi smo pogledali prve dve epizode serije „U klinču“

U novoj seriji, prvu ulogu u svojoj karijeri imaće Voyage, jedan od najpoznatijih mladih izvođača na muzičkoj sceni, koji tumači Aljošu, mladića koji za svoj profesionalni put bira muziku. Ali ipak njegove će planove, da se bavim svojom karijerom muzičara, zamrsiće Nikola Kojo koji tumači njegovog oca koji kako to već biva, svoju neispunjenu želju iz mladosti prenese na sina.

Sa druge strane, dok neprestano insistira na tome da se Aljoša bavi boksom, njegova ćerka koju tumači Anita Ognjanović želi da se bavi ovim sportom. Međutim, u bokserskom svetu kao i ovom običnom, otac manje nađe polaže u svoju ćerku. 

Velja želi da zadrži svoj bokserski klub po svaku cenu, iako je u dugovima. Međutim, raščišćenih računa nije ni Filip, koga tumači Đorđe Mišina. Njegova sestra Vanja, tumači je Ivana Zečević, iziritirana je porocima svog brata ali i svog oca, koga u seriji tumači Nebojša Dugalić. 

Aljoša ima devojku koju tumači mladi glumica Teodora Dragićević. U jednom trenutku, neki Aljošini potezi za njega o životnog značaja, nateraće ga da tako zabije nož u leđa svom ocu Velji, koji nimalo blago neće reagovati na to.

Šta će se to dogoditi između Aljoše i Velje, te kako će to uticati na njihov odnos saznaćete od 29. avgusta, svakog radnog dana od 20.00 na Prvom programu RTS. Ovu informaciju za naš portal Kinopolis potvrdio je Miloš Avramović, ispred produkcijske kuće Režim koja je razvila ovu seriju.

Novu seriju režirali su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević, koji su ekipu vodili kroz devedeset snimajućih dana. Da sve prođe i bude u najboljem redu pobrinuli su se i producenti Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić. Direktorka fotografije je Bojana Andrić, koju smo pratili na mnogobrojnim projektima u proteklih nekoliko godina na RTS.

Publika će imati prilike da ove jeseni uživa u 30 epizoda ove serije za sve generacije, koja povezuje sport, muziku, mlade i porodicu.

U ostalim ulogama nastupaju i Anja Mandić, Vladan Gajović, Dragan Mićanović, Svetlana Ceca Bojković, Sergej Trifunović, Slaviša Čurović, Tijana Čurović, Branka Katić i mnogi drugi.

IMG 20220815 WA0012
Ekipa serije „U klinču“ se prikuplja kako bi pozirala za medije, foto: A.R/Kinopolis

Sarajevo film festival je filmska smotra koja se već dvadesetosmi put održava u prestonici Bosne i Hercegovine, ove godine u periodu od 12. avgusta do 19. avgusta. Na ovom festivalu, pretpremijerno će se emitovati i prve dve epizode serije „Pad“, kao i „Mama i tata se igraju rata“.

Zapratite nas i na Instagramu za više informacija: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis 

Foto: A.R./ Kinopolis 

Fotografije su isključivo vlasništvo našeg portala i svako kopiranje fotografija i postavljanje na druga mesta je zabranjeno bez odobrenja autora!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo