„U klinču“: Ekskluzivno otkrivamo kada počinje emitovanje serije na RTS 1

Podeli:

„U klinču“ je naziv nove serije koja je najavljena da će se emitovati na RTS na jesen, a sada je konačno poznato i kada počinje emitovanje serije „U klinču“.

Nova serija u kojoj će se po prvi put u glumi oprobati Mihajlo Veruović Voyage, počinje sa emitovanjem u ponedeljak, 29. avgusta i emitovaće se radnim danima u 20:00 na Prvom programu RTS, potvrdio je za naš portal producent Miloš Avramović.

„U klinču“ je prva serija mladog pevača Mihajla Veruovića

Dvadesetogodišnji mladić Aljoša Kovač, kojeg tumači Mihajlo Veruović Voyage, na životnoj prekretnici pokušava da balansira između očekivanja svog oca Velje, kojeg tumači Nikola Kojo , ambicija svoje majke Mire, koju tumači Branka Katić , vlastitih teško ostvarivih ambicija i ljubavi kojoj se bliži neizbežni kraj.

U klinču

U seriji igraju pored Veruovića igraju I Branka Katić, Nikola Kojo, Đorđe Mišina, Ivana Zečević, Anita Ognjanović, Teodora Dragićević, Svetlana Bojković, Sergej Trifunović, Nebojša Dugalić, Miloš Petrović, Anja Mandić, Marina Pavlović, Matija Ilić, Stefan Bundalo, Vladan Gajović, Tijana Čurović, Slaviša Čurović i mnogi drugi.

Kreatori serije su Aljoša Ćeranić i Miloš Avramović, koji su ujedno i producenti ove serije. Režiju potpisuju Nebojša Radosavljević i Danilo Bećković. Serija je snimana u koprodukciji produkcije „Režim“ i RTS.

Prve dve epizode serije pretpremijerno će biti prikazane na 28. Sarajevo film festivalu, koji se održava u Sarajevu od 12. avgusta do 19. avgusta. 

Online ulaznice za filmove u programu Sarajevo Film Festivala su u prodaji od 1. augusta od 15 sati na web stranici Sarajevo Film Festivala (sff.ba). Prodaja ulaznica u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar, Branilaca Sarajeva 24) počinje od ponedeljka, 8. avgusta od 10 sati.

Zapratite nas i na Instagramu: www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Izvor: Kinopolis

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo