Scena iz prve epizode serije „U klinču“ koja je podelila Srbiju: Otac izbacuje sina iz kuće, a majka..

Podeli:

Scena iz prve epizode serije „U klinču“ koja je podelila Srbiju: Otac izbacuje sina, a majka..

Sve oči sinoć su bile uprte na premijeru serije „U klinču“, koja je bila najgledanija u svom terminu od svih ostalih televizija, uključuju i onih sa nacionalnom frekvencijom.

Scena iz prve epizode „U klinču“ o kojoj svi pričaju

Međutim, jedna scene izazvala je veliku pažnju kod gledalaca koji su izrazili nezadovoljstvo zbog toga kako je napisana scena kada lik Velje, kog tumači glumac Nikola Kojo, izbacuje svog sina Aljošu iz kuće dok majka ne radi ništa da to spreči i samo se brine da ponese svoj telefon.

U klinču
Scena koja izazvala pomešane reakcije

Ova scena izazvala je podeljene reakcije. Neki misle da je scena loša i da nije realna, jer takvu reakciju bi imala retko koja majka. Ovo sve ne bi toliko primećeno da serija nije najavljena kao serija za sve generacije, porodična serija. Budući da smo gledali i drugu epizodu u Sarajevu koja je na programu večeras, možemo zaključiti da Mira, koju tumači Branka Katić, uopšte nije neka žena koja ne ume da se usprotivi svom mužu.

Da li su scenaristi zakazali u ovom slučaju ili je to reakcija na to što im se ne sviđa Veljin postupak, ostaje da vidimo u narednim epizodama.

Aljoša Kovač, kojeg tumači Mihajlo Veruović Voyage, na životnoj prekretnici pokušava da balansira između očekivanja svog oca Velje, kojeg tumači Nikola Kojo , ambicija svoje majke Mire, koju tumači Branka Katić , vlastitih teško ostvarivih ambicija i ljubavi kojoj se bliži neizbežni kraj.

U seriji igraju pored Veruovića igraju I Branka Katić, Nikola Kojo, Đorđe Mišina, Ivana Zečević, Anita Ognjanović, Teodora Dragićević, Svetlana Bojković, Sergej Trifunović, Nebojša Dugalić, Miloš Petrović, Anja Mandić, Marina Pavlović, Matija Ilić, Stefan Bundalo, Vladan Gajović, Tijana Čurović, Slaviša Čurović i mnogi drugi.

Kreatori serije su Aljoša Ćeranić i Miloš Avramović, koji su ujedno i producenti ove serije. Režiju potpisuju Nebojša Radosavljević i Danilo Bećković. Serija je snimana u koprodukciji produkcije „Režim“ i RTS.

Serija se emituje radnim danima u 20:05 na Prvom programu RTS!

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo