„Čudne ljubavi“: Nikola Kojo otkriva da li sprema nešto novo i da li ćemo gledati nastavak serije

Podeli:

Nikola Kojo otkriva da li ćemo gledati nastavak serije „Čudne ljubavi“.

Dobitnik nagrade „Srce Sarajeva za najbolji scenario“ na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu otkriva da li se u njegovoj „kuhinji“ krčkaju neki novi projekti.

– Trenutno pišem još nešto, o čemu ne bih govorio dok se ne ostvari. – rekao je Kojo.

Jedno pitanje koje nas muči već gotovo osam meseci je to da li ćemo gledati nastavak serije „Čudne ljubavi“ koja je osvojila srca gledalaca koji su pokazali veliko interesovanje da se ova serija i nastavi.

Ova serija jedna je od retkih, ako ne i jedina, koja je na male ekrane donela duh porodice, prijatelja i novogodišnjih praznika. Tako je u tri epizode ove serije, prikazano kako šarolika paleta likova proslavlja slavu Sveti Nikola, potom Novu godinu a na kraju i Božić.

Koja je sudbina serije „Čudne ljubavi“?

Nikola Kojo ima radosne vesti za gledaoce ove komedije, te nije bio mnogo tajnovit kada je reč ovom projektu za koji je čak ovenčan i nagradom.

– Ima nagoveštaj da će se serija nastaviti i da će se raditi kao specijal za neke druge praznike. – dodao je glumac.

Čudne ljubavi

Pretpostavljamo da ćemo u nastavku gledati specijal za uskršnje praznike, koje bi vrlo lako mogli da povežemo i sa prvomajskim.

Međutim, možemo samo da maštamo o nastavku, jer ipak su Nikola Kojo i Boban Jevtić ti koji odlučuju šta će napisati i snimiti.

Ova serija emitovala se u prva tri dana nove 2022. godine na kanalu Superstar, a zatim se i emitovala na RTS. Fenomenalna glumačka ekipa koju predvode Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Anica Dobra, Milena Predić, Vučić Perović, Anđela Jovanović i Dragan Petrović Pele u nesvakidašnjoj ulozi, oduševila je gledaoce kraj malih ekrana.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis/Kurir

Foto: SFF

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo