Serija „Koža“: Nikola Pejaković progovorio o poslednjem delu trilogije

Podeli:

„Koža“ će biti nova domaća serija, treći i ujedno poslednji nastavak trilogije „Meso-Kosti-Koža“ u produkciji „Bosonoga“.

Prethodna dva dela trilogije „Meso“ i „Kosti“ osvojila su publiku, a po završetku emitovanja serije „Kosti“, najavljeno je i snimanje serije „Koža“.

Gotovo dve godine kasnije, glumac Nikola Pejaković progovorio je o nastavku trilogije.

On je rekao da će „Koža“ biti opet priča o Banjaluci i ljudima koji tu žive u vreme mira, a prošli su rat. Banjaluka je glavni junak trilogije.

Gde će se snimati serija „Koža“?

Nova serija snimaće se i u Beograd i još nekim gradovima. Ova serija biće završni deo trilogije i ekipa oseća veliku odgovornost. Pejaković misli da će kad se, ako bog da, snimi ova serija, moći da vide jasnu sliku o tome šta su hteli i gde su stigli. Navodi glumac i da je ta trilogija njihovo životno selo, njihov dug onima koji više nema.

Koža
Nikola Pejaković u seriji „Kosti“

Planirano je da se serija, kao i prethodna dva dela, emituje na RTS. Nikola Pejaković ostvario je uloge u obe serije. U „Mesu“ je glumio Slavka, dok je u „Kostima“ tumačio oca Dragana.

Prva serija iz trilogije emitovana je pre pet godina, a druga pre gotovo dve godine. Ova informacija daje nam nađu da možda već sledeće godine vidimo „Kožu“ na malim ekranima.

Zapratite nas na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: Kinopolis/Kurir

Foto: Bosonoga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo