Zlatni dečko 2. epizoda – Denis saznaje šta mu je Čaki uradio

Podeli:

Zlatni dečko 2. epizoda: U nedelju, 4. septembra u 21:00 na kablovskom kanalu Superstar TV, imaćete priliku da pogledate drugu epizodu serije „Zlatni dečko“ u kojoj Denis saznaje šta mu je Čaki uradio.

Gledaćete u 2. epizodi serije „Zlatni dečko“

Denis više nema klub, Čaki je sve prokockao u nadi da će vratiti svoje dugove. Kako bi svoje dugove rešio, braći Uskoković dao je Denisa.

Oni su sada njegovi novi menadžeri. Soni i Džoni rešeni su da promene njegovo ponašanje i dovedu ga u red, kako bi uopšte mogli da se dogovaraju sa velikim igračima. Zbog griže savesti zbog svega što se desilo ili ne, odlučuju da angažuju Makija kao Denisovog trenera.

Zlatni dečko 2. epizoda

Maki neće biti nimalo blag kada nađe Denisa nakon neprospavane noći, mamurnog od žurke koju je napravio u svojoj novoj kući. Denisu se nikako ne sviđa Maki, zbog temperamenta, ali još jedno saznanje o njemu biće šokantno.

Da li će Denis nastaviti profesionalni put fudbalera ili odustati pod Makijevim mentorstvom?

Serija se emituje svakog vikenda u 21:00 na kanalu Superstar. Mini serija „Zlatni dečko“ nastala je kada i istoimeni film, kada se snimala uporedo sa filmom.

Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer ČAKI na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspeva u tome. Za to vreme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju.

Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo