Zlatni dečko 4. epizoda – Da li će Dijana uspeti da ponovo zavede Denisa?

Podeli:

U nedelju, 11. septembra u 21:00 na Superstar TV imaćete priliku da pogledate četvrtu epizodu mini serije „Zlatni dečko„, u kojoj ćemo saznati da li će Dijana uspeti da ponovo zavede Denisa.

Gledaćete u 4. epizodi mini serije „Zlatni dečko“

Nakon onoga što joj je rekao Omer, Dijana sve radi kako bi ponovo zavela Denisa. Posećuje ga čak i u svlačionici, gde pod tušem vode ljubav. Dijana je spremna na sve kako bi sebi obezbedila najbolji mogući život.

Sara je i dalje u Nemačkoj, ali se čini da se lomi oko svog povratka. Menadžer Omer ne želi da odustane od Denisa, po svaku cenu želi da on postane njegov igrač. Denis dolazi na sastanak sa njim. Čini se da Omer nudi Denisu da se vrati na svetsku fudbalsku scenu pod njegovim vođstvom. Ali da li su Omerove namere čiste?

Zlatni dečko

Omer neće poštedeti ni braću Uskoković, ali će umesto njega pred njih izaći njegov saradnik Toni.

Serija se emituje svakog vikenda u 21:00 na kanalu Superstar. Mini serija „Zlatni dečko“ nastala je kada i istoimeni film, kada se snimala uporedo sa filmom.

Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspeva u tome. Za to vreme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju.

Uloge u mini seriji „Zlatni dečko“ tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo