Od jutra do sutra 3. epizoda – Damjan dobija ponudu koja se ne odbija!

Podeli:

U sredu, 14. septembra u 21:00 na televiziji Prva, imaćete priliku da pogledate treću epizodu telenovele „Od jutra do sutra“ u kojoj Damjan dobija ponudu koja se ne odbija!

Gledaćete u 3. epizodi telenovele „Od jutra do sutra“

Vest o Markovom iznenadnom odmoru je šokirala naciju, ali i sve ostale ljude iz njegovog života.

Anđelkin brat, doktor Đorđe će dati sve od sebe da njegov tajni pacijent ostane upravo to, tajna.

Vojina konkuretska televizija Top Tv na čelu sa njegovom bivšom ženom Ninom će uraditi sve da se dokopa Marka, ma gde da se on krije.

Posle reči ubeđenja svog najboljeg prijatelja Srđana, Damjan će prihvatiti Vojinu, Radetovu i Anđelkinu ponudu, a ujedno i saznati pravu definiciju izraza koji glumac kao što je on treba da zna – getting in character.

Od jutra do sutra
„Od jutra do sutra“

Pored živopisnih i autentičnih likova sa čijim svakodnevnim dogodovštinama će se gledaoci lako identifikovati, serija je prepuna uzbudljivih i neočekivanih obrta, urnebesnog humora i komičnih situacija, porodičnih tajni, intrigantnih ljubavnih afera i skandala, napetih trilerskih zapleta, spletki, obmana i izdaja u svetu šou biznisa, ali i najiskrenijih emocija, ljubavi i prijateljstva, i pokazuje da uz prave prijatelje i porodicu svaka prepreka, ma koliko delovala nepremostiva, može da se prevaziđe.

Kao i to, da prava ljubav ne zna za granice.

Uloge u seriji „Od jutra do sutra“ tumače: Branimir Popović, Dragana Mićalović, Ivana Dudić, Jelena Gavrilović, Milan Kalinić, Milutin Milošević, Mina Lazarević, Toni Mihajlovski i mnogi drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo