Od jutra do sutra 2. epizoda – Velike promene stižu!

Podeli:

U utorak, 13. septembra u 21:00 na televiziji Prva imaćete prilike da pogledate drugu epizodu telenovele „Od jutra do sutra“ u kojoj velike promene stižu.

Gledaćete u 2. epizodi telenovele „Od jutra do sutra“

Dok se Barbara, Čeda i svi zaposleni VeTv – a pitaju zašto Marka nema na sopstvenoj žurci, Voju muči pitanje ko je Damjan i da li je ovo neka bolesna šala koju mu je univerzum uputio.

Vojina desna ruka Anđelka je navikla da može da reši svaki problem kada je televizija u pitanju, ali ne i ovo.

Jedina osoba koja nije nesrećna Markovim odsustvom je Srna, kojoj je ovo idealna šansa da vidi kako izgleda život jedne slobodne žene, i da li se Dejan uklapa u sve što to sa sobom nosi.

Pred ekipom VeTv – a su velike promene, dok Damjan dobija ponudu koja će mu život okrenuti za 180 stepeni, ali ne samo njemu, već svima.

Od jutra do sutra

Pored živopisnih i autentičnih likova sa čijim svakodnevnim dogodovštinama će se gledaoci lako identifikovati, serija je prepuna uzbudljivih i neočekivanih obrta, urnebesnog humora i komičnih situacija, porodičnih tajni, intrigantnih ljubavnih afera i skandala, napetih trilerskih zapleta, spletki, obmana i izdaja u svetu šou biznisa, ali i najiskrenijih emocija, ljubavi i prijateljstva, i pokazuje da uz prave prijatelje i porodicu svaka prepreka, ma koliko delovala nepremostiva, može da se prevaziđe.

Kao i to, da prava ljubav ne zna za granice.

Uloge u seriji „Od jutra do sutra“ tumače: Branimir Popović, Dragana Mićalović, Ivana Dudić, Jelena Gavrilović, Milan Kalinić, Milutin Milošević, Mina Lazarević, Toni Mihajlovski i mnogi drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo