Zlatni dečko 3. epizoda – Denis počinje aktivno da trenira

Podeli:

U subotu, 10. septembra u 21:00 na Superstar TV imaćete priliku da pogledate treću epizodu mini serije „Zlatni dečko“ u kojoj Denis počinje aktivno da trenira.

Gledaćete u 3. epizodi mini serije „Zlatni dečko“

Denis, nakon što je dobio nove menadžere, odluči da se vrati u formu i kreće naporno da trenira. U isto vreme, gradi poseban odnos sa Makijem, sa kojim do sada nije uspeo da nađe zajednički jezik.

Usprkos njegovom trudu, potraga za njegovim novim klubom je sve teža i deluje kao neka nemoguća misija. Njegovo ponašanje u ranijem periodu i loša reputacija „problematičnog dečka“ glavni je razlog zbog čega svi ne žele njega u timu.

Međutim, braća Uskoković imaju svoje već oprobane načine da ne dopuste da njihova „investicija“ propadne.

Zlatni dečko

Serija se emituje svakog vikenda u 21:00 na kanalu Superstar. Mini serija „Zlatni dečko“ nastala je kada i istoimeni film, kada se snimala uporedo sa filmom.

Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspeva u tome. Za to vreme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju.

Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo