„Šetnja sa lavom“: Počinje emitovanje serije na Superstaru i ovoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom

Podeli:

Nakon velikog uspeha filma „Ala je lep ovaj svet“, autorska i glumačka ekipa donosi nam potpuno nove zaplete kroz 10 epizoda TV serije „Šetnja sa lavom“, koje će premijerno biti emitovana od 17. decembra na kablovskom kanalu Superstar i od 21. decembra na televiziji Prva.

„Šetnja sa lavom“ je putovanje u potrazi za smislom

U osvit novogodišnjih i božićnih praznika, očekuje nas topla saga o dvoje potpuno različitih ljudi, koje spaja splet neverovatnih okolnosti, a čiji odnos uspeva da prebrodi svaku prepreku. Serija „ŠETNJA SA LAVOM“ je sve samo ne romantočna priča. Ona nas, pre svega, vodi kroz potragu za dubljim smislom i duhovnošću, i slikovito prikazuje život u kojem su izostale vredosti, a ispunjen je sujetom i taštinom.

Šetnja sa lavom

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića, glavne uloge su poverene Andriji Kuzmanoviću i Anđelki Prpić, dok učesnike u zapletu donose: Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

U prvoj epizodi upoznajemo Unu (Anđelka Prpić), najpopularniju TV voditeljka u zemlji, autorku emisije u kojoj na originalan način intervjuiše najpoznatije ličnosti iz javnog života, kao i Batu (Andrija Kuzmanović), genijalnog, ali neafirmisanog filmskog reditelja na ivici egzistencije. Njihov susret koji je trebalo da bude tek jedan u nizu televizijskih intervjua, ipak završava neočekivanim obrtom zbog kojeg Bata završava u pritvoru, a Una u bolnici.

7

Kako njihovi životi teku dalje – pratićemo tokom pet nedelja prikazivanja TV serije koju kao producenti potpisuje Telekom Srbije i Aneta Ivanović, direktorka Bluebutterfly produkcije. Nakon prikazivanja u Srbiji, serija „Šetnja sa lavom“ biće emitovana i na televizijama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Zapratite nas i na Instagramu: Kinopolis

Foto: Nemanja Miščević

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo