“Klan 2”: Šok i Paša će imati ljubavnice, vrelih scena biće i u novoj sezoni!

Podeli:

Nova sezona serije “Klan” samo što nije stigla na male ekrane, a i pre samog emitovanja otkrivamo vam pikantne detalje iza kamera.

Prvu sezonu, između ostalog, obeležili su i odnosi Šoka i Paše sa njihovim partnerkama. Iako je na kraju prve sezone Paša stavio burmu na svoj prst, izgleda da će biti neveran svojoj supruzi u novoj sezoni.

Kada je novinarska ekipa posetila glumce na početku snimanja druge sezone serije, glumci su pokušali da eskiviraju odgovor na pitanje novinarke da li je istina da će u novoj sezoni imati ljubavnice.

– Ne znam, moguće da taj deo scenarija nije došao do nas, i ja sam oženjen čovek. – našalio se Nedim Nezirović na samom početku.

Međutim vrlo brzo otkrio je novinarki ono što ju je i zanimalo.

– Da, evo vam ekskluziva. Da, prvi put se susrećem i bilo mi je jako interesantno, i biće tu svega. – rekao je Nedim Nezirović o snimanju eksplicitnih scena.

Na priču se nadovezao i njegov kolega Aleksandar Dimitrijević, kome ovo ipak nije prvi put da snima ovakve scene.

– Nekako sam imao sreće da te koleginice sa kojima sam to radio, snimao te scene, su mnogo veliki profesionalci, i onda se nekako nije ni jednog trenutka banalizovalo bilo šta. Što s njihove strane, naravno ni sa moje. – rekao je Aleksandar.

On je i otkrio kakva je atmosfera na setu poželjna kada se snimaju ovakve scene.

– Mnogo znači kada cela ekipa koja je na setu radi sve u svrhu toga da ti ne bude neprijatno. – zaključuje Dimitrijević.

Premijera druge sezone serije zakazana je za ovo proleća na kablovskom kanalu Superstar.

Izvor: Kinopolis/Firefly productions

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo