„Zakopane tajne“ – Objavljen prvi trejler za novu seriju

Podeli:

Stigao je prvi trejler za novu seriju „Zakopane tajne“, sapunicu iz pera Žarka Jovanovića. Od 20. marta, svakog radnog dana u 21:00 serija će se emitovati na kanalu televizije Pink. Snimanja su otpočela pre mesec dana, a sada će i publika imati prilike da vidi prve kadrove.

Režiju serije „Zakopane tajne“ potpisuju reditelji Vladimir Aleksić i Predrag Marković. 

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju. 

– Gledaoci će biti iznenađenji mnogim stvarima, i to je ono što je najlepše. Već u prvoj epizodi, koja će biti dupla, gledaoci će imati prilike da saznaju neke tajne porodice Lale Doder, misteriozne dizajnerke parfema i njenog muža Balše. Oni žive u raskošnoj kući, , tu je jedna mnogočlana porodica, njih 11 je u toj kući i odatle počinje priča koja se širi na sve strane. – rekao je scenarista Žarko Jokanović.

Zakopane tajne 3

– Mi smo svi uzbuđeni i radosni, puni sreće i neke pozitivne treme da budemo dorasli jednom ovakvom projektu. Mislim da će ovo biti nešto zaista novo, veoma uzbudljivo. Serija „Zakopane tajne“ imaće mnogo tajni, smeha, pa i plača, što da ne, plač je nekad lekovit. Biće tu mnogo melodrame, ljubavi, ali i zavisti, prepreka da se neki ciljevi ostvare, da se dođe do pravde, istine. Sve što nosi život, nosi i serija „Zakopane tajne“ – kaže glumica Milica Milša koja u seriji tumači lik Lale Doder.

U ovoj seriji koja predstavlja spoj TV novele i porodične serije igra čak 67 glumaca – od proslavljenih imena srpske i jugoslovenske kinematografije, poput Mire Banjac, pa sve do mladih glumaca koji su već osvojili publiku. Fantastičnu glumačku ekipu predvode Milica Milša i Danilo Čelebić, a pored njih gledaoci će videti i Danicu Ristovski, Miljana Prljetu, Biljanu Zaverlu, Marinu Ćosić, Nebojšu Savića, Stefana Radonjića, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev, Galu Videnović, Rok Radišu, Snežanu Jeremić, Jovanu Radosavljević, Natašu Stanišić, Mateju Popovića, Vojislava Tomića, Srnu Lango, Danijelu Vranješ, Tanju Pavlović, Marka Jovičića i mnoge druge.

MV5BZTcyZDExMmEtMDdhYy00NDk5LWI0ZDQtM2Y1Yjc2NWQ0N2MwXkEyXkFqcGdeQXVyMzM0NzgyNjM@. V1

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima – samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne“ nudi.

Trejler možete pogledati ovde:

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Jelena Simonović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo