Promene na Prvoj – repriza serije „Sinđelići“, „Od jutra do sutra“ u novom terminu

Podeli:

Ovo leto donosi promene u programskoj šemi televizije Prva, repriza serije „Sinđelići“ nakon skoro četiri godine!

Od ponedeljka u terminu od 19:10 imaćete prilike da pratite dve epizode serije „Sinđelići“, dok će se serija „Od jutra do sutra“ emitovati u novom terminu od 21:15.

Podsetimo se zapleta serije koja je kroz pet sezona osvojila gledaoce.

Lila i Sreten se venčaju i počinju da žive zajedno sa decom iz svojih prvih brakova. Lila ima dve ćerke a Sreten tri sina. Ali stvari se ne odvijaju kako su planirali, pa se u jednom trenutku pitaju da li su uradili pravu stvar. Serija se vrti oko porodice Sinđelić i njihovih prijatelja. Porodicu Sinđelić čine otac Sreten i njegovi sinovi Metodije, Gojko i Kolja, Lila i njene ćerka Eva i Tereza. Tu su i Lilina majka Ksenija, ali i Sretenov brat Jezda. Veliki prijatelji porodice su Fedor i Nikolina Ristić, dok je njihov sin Nenad, zvani Rista, Metodijev najbolji prijatelj.

Sinđelići

Polako se približavamo i kraju serije „Od jutra do sutra“ koja će brojati oko 300 epizoda. Za jesen nije planirana nijedna nova serija iz produkcije Smart, iako je to bila tradicija proteklih godina. Postoji mogućnost da se ovim tempom, druga sezona serije „Mala supruga“ pod nazivom „Senke prošlosti“ sa promenjenim glavnim glumcima u starim ulogama emituje tek na jesen zajedno sa novom sezonom serije „Igra sudbine“. U tom slučaju, poslednja epizoda serije o životu slavnih voditelja iza kulisa biće emitovana pred kraj leta odnosno na prelazu u novu televizijsku jesenju sezonu.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Emotion/Prva/Aleksandar Krstović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo