Ovu scenu u seriji “Tajne vinove loze 2” niko nije očekivao da će videti

Podeli:

Beograd, 17. maja 2022.- Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Marko Vasiljevic koji je govorio o svojim ulogama u serijama "Tajne vinove loze" i "Ubice mog oca" i filmu "Zaspanka za vojnike". Vasiljevic je rekao da je sustina popularnosti "Tajne vinove loze" sto gledaoci u njoj prepoznaju sebe i neke sitacije koje su proziveli. FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Serija “Tajne vinove loze 2” od početka emitovanja na kablovskom kanalu Superstar i Prvom programu RTS-a – ne prestaje da iznenađuje gledaoce!

Međutim, u 18. epizodi 2. sezone koja je emitovana sinoć, desila se vrlo zanimljiva scena koja je iznenadila mnoge. Naime, prvi put u seriji videli smo scenu intimnih odnosa.

Tajne vinove loze 2. sezona 18. epizoda Superstar

Čini se da su kadrovi koje smo imali prilike da vidimo u epizodi veoma atraktivni, a već počinju priče da je i ovu scenu zadesila sudbina “Državnog službenika” jer se pojedincima čini da je scena isečena kako ne bi bila preeksplicitna.

Akteri ove scenu su Marko, Verin stariji sin, i njegova drugarica iz detinjstva Andrijana, koja je umešana u više nego mutne poslove. Iako njene namere do kraja nisu razjašnjene, Marko je ipak spavao sa njom.

Tajne vinove loze 2. sezona 18. epizoda 1

Postavlja se pitanje da li je u drugoj sezoni serija promenila žanrovsku odrednicu i izašla iz okvira standardnih sapunica na ovim prostorima, ili je to prosto bilo kreativno rešenje jednog od reditelja za tu scenu.

Svakako, čini se da će ovakvih scena biti još tokom ove sezone, a da li će publika javnog servisa na ove scene reagovati burno, ostaje da vidimo.

Izvor: Kinopolis

Foto: Jadranka Ilić/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo