„U klinču 2“: Otkrivamo kada počinje emitovanje (TREJLER)

Podeli:

Nova sezona serije „U klinču 2“ dolazi na male ekrane i to na Prvi program RTS. Svi problemi su se rešili, svako je dobio ono što je hteo a onda se pojavila Tea!

„U klinču 2“ se nastavlja tamo gde smo stali

Koje nove avanture čekaju junake serije „U klinču“ i kako će se snaći u novim situacijama, gledajte ovog proleća, najverovatnije od 28. marta samo na RTS 1!

Podsetimo se, dvadesetogodišnji mladić Aljoša Kovač, kojeg tumači Mihajlo Veruović Voyage, na životnoj prekretnici pokušava da balansira između očekivanja svog oca Velje, kojeg tumači Nikola Kojo , ambicija svoje majke Mire, koju tumači Branka Katić , vlastitih teško ostvarivih ambicija i ljubavi kojoj se bliži neizbežni kraj.

U seriji igraju pored Veruovića igraju I Branka Katić, Nikola Kojo, Đorđe Mišina, Ivana Zečević, Anita Ognjanović, Teodora Dragićević, Svetlana Bojković, Sergej Trifunović, Nebojša Dugalić, Miloš Petrović, Anja Mandić, Marina Pavlović, Matija Ilić, Stefan Bundalo, Vladan Gajović, Tijana Čurović, Slaviša Čurović i mnogi drugi.

U klinču 2
Poster „U klinču 2“

Kreatori serije su Aljoša Ćeranić i Miloš Avramović, koji su ujedno i producenti ove serije. Režiju potpisuju Nebojša Radosavljević i Danilo Bećković. Serija je snimana u koprodukciji produkcije „Režim“ i RTS.

Pogledajte trejler za novu sezonu:

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo