Na granici: Duge tri godine čekao se njihov povratak, ali čekanju je došao kraj

Podeli:

Duge tri godine čekao se povratak serije „Na granici“ na male ekrane, ali sada je čekanju došao kraj!

Na granici drame i komedije!

Omiljeni junaci iz malog sela Lokvice na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine ponovo će uveseljavati gledaoce u ovim hladnim danima. Oni se na male ekrane vraćaju 19. decembra u terminu od 20:20, od ponedeljka do petka na Novoj TV.

img208077 tv0

Iako su se mnogi veselili eventualnom nastavku seriji, ipak ćemo gledati reprizu. Međutim, dugogodovština porodica Masle, Butigan, Štiglić i Penava te drugih meštana Lokvice nikada nije dosta, pa će ova zima proći ispunjena sa mnogo minuta smeha.

U središtu serije „Na granici“ je mlada, tek diplomirana ekonomistkinja Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke nasledila ilegalni biznis švercovanja dobara iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku. Kako od tog biznisa živi skoro celo selo i kako je u posao uključeno nekoliko porodica, Petra zapravo postaje šefica pravog malog kartela. Samim tim, Petra postaje i najpoželjnija udavača u mestu. Sve porodice uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, hteli ne hteli, postaju Petrini udvarači. Tako će Petra, uz sve probleme koje ima sa vođenjem tog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega”, svojih „podređenih”, a u stvari prijatelja iz detinjstva, koji je žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente. Problem postaje još veći kada Petra, od svih tih silnih potencijalnih momaka, baci oko na zabranjeno voće – novog graničnog policajca Marka koji u selo dolazi sa zadatkom da stane na kraj švercu.

Na granici

Hoće li Petra zbog ljubavi dovesti u pitanje biznis od kojeg joj živi porodica i skoro celo selo? Hoće li možda Marko zbog ljubavi žrtvovati svoju karijeru policajca i „preći na tamnu stranu”? Da li će udvarači uspeti zatomiti svoje antagonizme kako bi iz priče makli zajedničkog neprijatelja – Marka, koji ne samo da će im „oteti” Petru nego i egzistencije njihovih porodica dovesti u pitanje i tako ih naterati da napuste selo i krenu u nepoznato? Uz sve ove probleme i otvorena pitanja nad selo i biznis uskoro će se nadviti i puno veći problem.

Serija ukupno ima 236 epizoda, koje su se emitovala u dve sezone tokom 2018. i 2019. godine. Interesantan podatak je to da će se serija početi reprizirati tri godine i jedan dan od poslednje epizode serije, koja je emitovana 18. decembra 2019. godine takođe na programu Nove TV.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Nova TV press

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo