Novogodišnji programi sa vašim omiljenim junacima i to na ovim televizijama

Podeli:

Novogodišnji programi na televiziji ove godine su potpuno drugačiji! Ove godine se čak tri televizije odlučilo da dočeka Novu godinu uz junake iz vaših omiljenih serija.

Novogodišnji programi

Kao što smo već ranije i pisali, jedan deo novogodišnjeg programa „Za očeve i za majke“ koji će se emitovati 31. decembra od 21:00 na Prvom programu RTS biće na temu humorističke porodične serije „Radio Mileva“ čija gledanost raste iz sezone u sezonu, te će tako sa komšijama iz Rankeove 12 gledaoci moći da dočekaju Novu godinu. Scenaristio novogodišnjeg „Radio mileva“ dela su i scenaristi serije Željko Hubač i Zorica Cvijetić.

Radio Mileva foto Gordan Jovic
Novogodišnji programi

Ali tu nije kraj. U kafanu „Složna braća“ u novogodišnjem specijalu stižu mnogi poznati junaci iz domaćih televizijskih serija koje su se emitovale na kanalu Superstar u prethodnih godinu dana. Izgleda da su junaci serije „Složna braća“ osmislili način kako da dodatno zarade, a to je da u svojoj kafani organizuju doček Nove godine i da pozovu pevače kako bi privukli publiku i „papreno“ im naplatili ulaznicu u samu kafanu. Tako će se u kafani koja je zavejana snegom naći Paša i članovi njegovog klana, poznati fudbaler Denis Murić, njegov bivši menadžer Čaki, policijski tim inspektora iz serije „Ubice mog oca“ i mnogi drugi. Za veselu i lepu atmosferu biće zaduženi pevači koji će pevati i uveseljavati goste kafane Složna braća koji će mahom biti „poznate face“ iz televizijskih serija. Specijal se emituje 31. decembra od 22:00 na kanalu Superstar.

Novogodišnji programi
Novogodišnji programi

Za sam kraj, televizija Prva spremila je i svoj novogodišnji program, ali je ovog puta u studio pozvala i junake njihovih gledanih sapunica i telenovela „Igra sudbine“ i „Od jutra do sutra„. Njima će se pridružiti i poznata TV lica ove televizije, a da li će glumci ostati u svojim ulogama ili će se ludo provoditi na svoj račun, ostaje nam da vidimo 31. decembra od 21:30 na televiziji Prva, nakon emitovanja epizode serije „Igra sudbine“, koja vas neće napustiti ni u ovoj najluđoj noći u godini. 

Na kojem dočeku bi vi voleli da se nađete? Da li ne vaš izbor „Tavolino“ ili možda ste više za doček u kafani „Složna braća“? Ako nijedno ni drugo nije po vašoj volji, studio Prve televizije još uvek je tu kao treća opcija. Šta mislite, ko će biti najbolji domaćini na ove godine?

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo/Gordan Jović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo