Snimanje serije “Zlatni dečko” nije završeno? Evo zašto i kada stiže na TV!

Podeli:

Nakon filma, na malim ekranima sa nestrpljenjem očekujemo petodelnu mini-seriju “Zlatni dečko” koja će nam doneti detaljniji uvid u kompletnu priču o fudbaleru Denisu Markoviću. 

Kako saznajemo, u toku su dosnimavanja serije koja su potrebna kako bi se upotpunio ceo paket od pet epizoda, što može da rezultuje se emitovanje pomeri.

Nakon televizijske premijere filma “Zlatni dečko” za prvomajske praznike na RTS, možemo očekivati da gledamo i petodelnu seriju. Međutim, sve je još uvek neizvesno, a prve zvanične informacije podelićemo sa vama.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić najavljuje seriju za jesen ove godine i smatra da će postati evropski hit.

Podsećanja radi, mini seriju gledaćemo na kanalu Superstar i RTS, iako je prvobitno najavljeno da će ova serija biti emitovana na Prvoj po emitovanju na kanalu Superstar.

Ipak, sve sumnje u to da će se serija emitovati na RTS, odbacila je upravo nacionalna TV kuća koja je početkom godine najavila i emitovanje filma za prvomajske praznike, kao i mini serije.

Izvor: Kinopolis
Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo