„Voleti i živeti“: Latino telenovele vraćaju se nakon mnogo godina ove jeseni na RTS

Podeli:

„Voleti i živeti“, kolumbijska telenovela ove jeseni na RTS! Latino telenovele vraćaju se nakon mnogo godina na nacionalnu televiziju!

Romantična i uzbudljiva kolumbijska telenovela „Voleti i živeti“ 29. avgusta stiže na RTS 1.

Voleti i ziveti 2

Gledaoci RTS-a imaće priliku da svakog radnog dana od 13:00 na Prvom programu RTS, kroz 69 epizoda, prate intrigantnu ljubavnu dramu koja predstavlja rimejk istoimene televizijske serije iz osamdesetih godina.

Voleti i živeti

Radnja serije „Voleti i živeti“

U samom fokusu telenovele „Voleti i živeti“, koja je emitovana na Netfliksu, je uzbudljiva ljubavna priča. Šarmantna i ambiciozna pevačica Iren upoznaje siromašnog farmera Hoakina koji stiže u Bogotu, u potrazi za svojom nestalom sestrom, ne noseći sa sobom ništa osim odeće koju ima na sebi.

Dok se i jedno i drugo bore za svoje ciljeve, putevi im se ukrštaju. Uskoro će shvatiti da ne mogu jedno bez drugog, iako će njihova borba da budu zajedno biti intenzivna i bolna.

Voleti i ziveti 3

U ponedeljak, 29. avgusta od 14:00 na Prvom programu RTS će biti prikazana jedna epizoda, dok će od utorka, svakog radnog dana od 13:00 na programu biti po dve spojene epizode.

Uloge tumače glumci : Ana Marija Estupinjan, Vilma Vera, Alden Rohas, Karlos Tores, Aleks Paez, Alina Lozano, Valerija Galvis i mnogi drugi.

Reditelji serije „Voleti i živeti“ su : Lilijana Bokanegra, Santiago Vargas.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo