ŠOK! Više nećemo gledati emisiju „Exkluziv“ – a evo i zbog čega

Podeli:

Više nećemo gledati emisiju „Exkluziv“, a evo i zbog čega!

Emisija „Exkluziv“ koju su pratili gledaoci televizije RTL godinama unazad, a vodila ju je voditeljka Ana Radišić, više se neće emitovati na toj televizijskoj stanici u Hrvatskoj.

Koji je razlog ukidanja emisije „Exkluziv“?

Razlog ukidanja ove emisije na ovom kanalu jesu nezadovoljavajući rezultati gledanosti ove emisije, koja se i ranijih godina emitovala u više različitih izdanja, koja su potom sva ukinuta.

Exkluziv
Logo ukinute emisije „Exkluziv“ na RTL televiziji

Podsetimo, u Srbiji se emisija sa istim nazivom emituje uspešno već više od jedne decenije, a vodi je i uređuje voditeljka Danijela Buzurović.

Emituje se na Prvoj televiziji, a budući da je jedna od najgledanijih emisija posvećenih šoubiznisu, televizija ne planira da je ukida.

Pored nje, na televiziji Prva emituje se i svima dobro znana emisija „Exploziv“ koja se bavi zanimljivim i neobičnim pričama ljudi. Ovu emisiju između ostalog, vodi glumac Srđan Karanović. 

Televizija RTL dobila je nedavno i nove vlasnike, pa je moguće da je u ukidanju ove emisije o šoubiznis vestima „kumovala“ nova vlasnička struktura, jedne od prvih i najgledanijih hrvatskih komercijalnih televizija.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Izvor: TV svijet/Kinopolis

Foto: Prva/RTL

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo