Glumac Zoran Pajić postaje voditelj: Evo koju emisiju će voditi Nikola iz serije „Istine i laži“

Podeli:

Glumac Zoran Pajić, nakon karijere voditelja na radiju, odlučio je da se oproba kao voditelj u jednoj novoj emisiji koja uskoro počinje sa emitovanjem na programu RTS.

“Hajde da se volimo” je novi humanitarni šou-program u produkciji Emoušna, koji će uzburkati vaše emocije.

Ova muzičko-zabavna emisija ispunjena je uzbudljivim događajima u samom studiju, kao i mnogobrojnim video-zapisima i dokumentarističkim prilozima sa lokaliteta širom zemlje ali i van nje. Ana Šupić i Zoran Pajić su voditeljski tandem koji će putovati svuda kuda seže potraga za ljubavlju naših junaka, uvek ističući značaj empatije, humanosti i solidarnosti.

Ovaj šou donosi priče o skrivenim herojima svakodnevnice, predstavlja najtalentovanije muzičke porodice u Srbiji, i otkriva neverovatne pevačke talente naizgled običnih ljudi, koji će po prvi put u životu izaći na scenu i izvesti svoje spektakularne nastupe.

Zoran Pajić
Ana Šupić i Zoran Pajić u studiju emisije

Studijski izazovi, neočekivana venčanja, romantična upoznavanja i spajanja ljudi, kao i dobročinstva koja menjaju živote, samo su deo ove emisije koja slavi život u celini i podstiče vedrinu i smeh, ali neretko izaziva i suze.

“Hajde da se volimo” ima za cilj da podseti na to da je upravo ljubav ono što nas čini ljudima i što nas pokreće da se međusobno razumemo i pomognemo jedni drugima kad god je to moguće, uprkos duhu vremena, i pandemiji koja je produbila međuljudsku otuđenost.

Zapratite nas na Instagramu.

Foto: Luka Šarac/RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo