„Želite li da postanete milioner“: Otkriveno ko je voditelj kviza od septembra na Nova S

Podeli:

Otkriveno je ko je voditelj kviza „Želite li da postanete milioner“ od septembra na Nova S.

Od kako je objavljeno da se “Želite li da postanete milioner” vraća na male ekrane vodila se debata ko bi na mestu voditelja mogao da zameni popularnog Ivana Zeljkovića, koji je svojevremeno bio sinonim za ovaj kviz.

Mnogobrojni fanovi ovog kviza, koji će od septembra ponovo startovati na Nova S, tvrdili su prethodnih dana da bez Zeke, kviz neće imati biti “to nešto” posebno i da ne mogu da zamisle da bilo ko drugi dočekuje takmičare u vrućoj stolici. A i ne moraju! Jer Ivan Zeljković će i u novoj sezoni najpopularnijeg kviza na svetu izgovarati tu čuvenu rečenicu “Dobro veče, dobrodošli u kviz „Želite da postanete milioner“.

Povratak kviza koji ga je proslavio i učinio jednim od najpopularnijih TV lica u Srbiji, Ivana je podstakao da se na kratko vrati iz Dubaija gde živi i radi poslednjih 10 godina i ponovo stane ispred televizijskih kamera.

Kako kaže, počastvovan je zbog poziva da ponovo radi ovaj format i presrećan što će ponovo biti u studiju ‘Mlionera’. “Ono sto je zagarantovano (sem dve sume novca u kvizu) je da će Milioner ponovo ponuditi opuštenu zabavu ali i staviti na test znanja ne samo takmičare nego i sve one kod kuće, koji će se i dalje nervirati kad izgovorim “saznaćemo nakon reklama”.

Želite li da postanete milioner

Zeljković se osvrnuo na 2002. godinu kada je “Milioner” počeo sa emitovanjem i kada nije bilo Instagrama, Fejsbuka, TikToka i iako mnogima zvuči neverovatno, ni Jutjuba. Raduje ga to što će kviz dobiti novo ruho i što će novi ‘Milioner’ moći da se prati i na digitalnim platformama i društvenim mrežama.

Osim toga, pravila kviza, kao što je već poznato, ostaju nepromenjena.

Pravila kviza „Želite li da postanete milioner“

Učesnik koji sedne u „vruću stolicu“ ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

Na putu da osvoje milione imaju na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: “pola-pola”, “pozovi prijatelja” i “zamena pitanja”. Vreme za razmišljanje je neograničeno.

Očekivanja od samih takmičara će ovog puta biti dodatno veća ako se uzme u obzir to da tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos. “Nekako imam osećaj da će misija konačno biti ispunjena, da ćemo konačno imati dobitnika glavne nagrade od 5 miliona dinara”, dodaje novi/stari voditelj kviza.

Ovaj nagrađivani format Sony Pictures televizije je adaptiran u više od 120 zemalja sveta.

Ako baš vi želite da budete ti koji će da se takmiče za vrednu nagradu, prijavite se na ovom linku.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

(kinopolis.rs/nova.rs)

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo