Počinje jubilarna sezona kviza „Potera“: Nova deseta sezona donosi ove novitete u igri

Podeli:

Počinje jubilarna nova deseta sezona kviza „Potera“ koja donosi ove novitete u igri.

Jedan od omiljenih nedeljnih kvizova u zemlji – „Potera“ ulazi u svoju desetu sezonu! Tragači Milica Jokanović, Milorad Milinković, Žarko Stevanović i Milan Bukvić zajedno sa voditeljem emisije Jovanom Memedovićem pozivaju vas da od ponedeljka, 29. avgusta navijate za takmičare koji će pokušati da osvoje najveće nagrade do sada!

Koji su to noviteti u jubilarnoj sezoni kviza „Potera“?

Umesto dosadašnjih 10.000 dinara, takmičari će za svaki tačan odgovor u prvoj igri dobijati čak 15.000 dinara, a ponude Tragača u drugoj igri biće primamljivije nego ikad.

Zauzmite mesta, spremite se da i vi odgovarate iz svojih fotelja i umaknete Tragačima, odaberite svoje favorite i ne zaboravite da deseti rođendan Potere slavimo svakog ponedeljka u 21:00 na Prvom programu RTS!

Potera

Kviz Potera, nastao po licenci britanskog kanala ITV, već devet sezona jedan je od najgledanijih i najomiljenijih TV programa koji se emituju u udarnom terminu Radio-televizije Srbije.

Kviz Potera je konceptualno jedinstven, jer se u njemu takmičari bore kao tim protiv sveznajućeg tragača i zarađeni novac dele. Potera je jedan od najdugovečnijih nedeljnih kvizova u Srbiji.

Prva sezona kviza naše verzije zvala se „Potraga“, a potom je promenila ime u sadašnji naziv. Tokom deset sezona, menjali su se tragači. Milorad Milinković je tragač još od prve sezone kviza, a upravo jedino u toj prvoj su mu društvo pravili Maja Lalić, Uroš Đurić i Slobodan Nešković koji je napustio poziciju tragača nakon samo polovine prve sezone kviza. Od druge sezone, kviz ostaje sa tri tragača, ali se događa još jedna izmena.

Tragačica Maja Lalić napušta svoje mesto, a produkcija joj nalazi zamenu u vidu Milice Jokanović, koja je do danas tragačica u ovom kvizu čitavih sedam sezona, ulazeći sa ovom jubilarnom desetom sezonom u svoju osmu.

Sastav koji su činili Milorad Milinković, Uroš Đurić i Milica Jokanović potrajao je sve do pete sezone ovog kviza. Tada se već vrlo dobro poznatim Tragačima, kao četvrti tragač, pridružio Žarko Stevanović. Međutim, tu izmenama nije kraj.

Već sledeće sezone kviz napušta Uroš Đurić, a tek u prošloj,devetoj sezoni na njegovoj poziciji zamenio ga je Milan Bukvić, koji je svojim takmičarskim nastupom oduševio ne samo Tragače, sada svoje kolege, nego i publiku te voditelja Jovana Memedovića.

Podsetimo vas još jednom, kviz „Potera“ započinje emitovanje svoje nove sezone od ponedeljka, 29. avgusta svakog ponedeljka od 21:00 na Prvom programu RTS. 

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Marko Todorović/Dušan Milenković

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo