„Na veceri kod“: Peta sezona humanitarnog kulinarskog šou programa ove jeseni na RTS

Podeli:

Peta sezona „Na večeri kod“ humanitarnog kulinarskog šou programa ove jeseni na RTS, od 29.avgusta, ponedeljkom u 22:00.

Kulinarska televizijska poslastica vraća se na male ekrane, a timovi So i Biber od po šest takmičara spremni su za borbu da pobede u novoj sezoni.

Dvanaest poznatih ličnosti osim što će kuvati za gledaoce, predstaviće se drugačijem svetlu, podeliti seo svoje intime i svakodnevice te kakvo mišljenje o njima imaju njihovi najbliži. 

Tako će kroz emisiju proći članovi njihovih porodica, saradnici i prijatelji.

Na večeri kod
Takmičari pete sezone „Na večeri kod“

Sve ostaje isto, u svakoj emisiji jedan od takmičara ugostiće i napraviti večeru za pamćenje takmičarima suprotnog tima. Tokom večeri, pokušaće da svojim kulinarskim umećem i gostoprimstvom osvoje „hladna“ srca suparničkog tima, i sebi osiguraju što veći broj poena.

Od poena koje dodeljuju članovi suparničkog tima zavisi ko će se u finalu osvojiti vrednu nagradu – ček od milion dinara i uručita ga, ovoga puta, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Gosti će za svog domaćina i u novoj sezoni ovog humanitarnog kulinarskog šou programa kupiti poklon, dok će zajedno sa gledaocima razgledati grad, te čuti i videti ono što do sada verovatno nikada nisu imali prilike.

Ko se takmiči u šou programu „Na večeri kod“?

U novoj petoj sezoni ovog humanitarnog kulinarskog šou programa koja uskoro stiže na male ekrane, članovi tima So biće: pevačica Goca Tržan, glumica Danijela Vranješ, TV autor Lidija Piroški, muzičar Joca Ajkula, pevač Nikola Zekić i glumac Đorđe Stojković, najpoznatiji po ulozi Gruje u seriji „Vojna akademija“.

U novoj petoj sezoni ovog humanitarnog kulinarskog šou programa, članovi tima Biber biće: voditeljka Milica Gacin, glumica Jelena Đukić, pevačica Goca Bižinovska, bivši košarkaš i TV lice Dejan Dragićević, pevač Nemanja Stevanović i muzičar Dejan Najdanović – Najda.

Svi takmičari pete sezone ovog humanitarnog kulinarskog šou programa „Na večeri kod“ će dati svoj doprinos timu za koji se bore, spremajući zanimljive i vrlo ukusne večere koje će pratiti mnogo smeha, duhovitih opaski, istih takvih priča, muzike i pesme.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo