Dragan Bjelogrlić objavio fotografiju kako izgleda kao Leka Ranković u novom filmu

Podeli:

Dragan Bjelogrlić snimio je novi film „Čuvari formule“ ili „Lančana reakcija“, još uvek nije potvrđeno koje ime je zvanično, a u njemu tumači ulogu Leke Rankovića.

On je podelio fotografiju iz filma, gde je u kostimu i puši cigaretu. Premijera ovog ostvarenja planirana je za jesen ove godine, međutim, priča se da će ekipa ipak čekati da se završi sa renovacijom Sava centra, što se očekuje u prvoj polovini sledeće godine. Podsetimo, film „Toma“ je poslednji film koji je svoju premijeru imao u Sava centru pre početka renoviranja, te zbog toga nas ne čudi da glumac i reditelj želi da i njegov sledeći film bude premijerno prikazan baš u ovom prostoru.

Dragan Bjelogrlić
Foto: Instagram

Trenutno okupljalište kada su u pitanju premijere novih serija i premijere novih filmova je MTS dvorana, odnosno i dan danas poznatija kao Dom sindikata. Međutim, Sava centar je veće zdanje sa velikim kapacitetom u svojim salama, zbog čega se premijere filmovima ipak može se reći – trenutno događaju u skromnim uslovima, za sada jedinim mogućim.

Najgledaniji filmovi proteklih nekoliko godina upravo su ovde imali svoju premijeru. Poput prvog dela filma „Južni vetar“, već spomenutog filma „Toma“, „Balkanska međa“ i mnogih drugih, a tu je svoju premijeru imao i film „Hotel Beograd“ tik pred proglašenje pandemije korona virusa u zemlji. Iako je najavljivano, film nikada nije vraćen na repertoare srpskih bioskopa, iako je u Rusiji imao zadovoljavajuću gledanost u periodu kad se emitovao u tamošnjim bioskopima. Film je dostupan onlajn, u video klubu platformi Telekom Srbija, budući da su oni i stali produkcijski iza ovog projekta, zbog čega je i nastala trodelna serija emitovana tek prošle godine na kablovskom kanalu Superstar.

Radnja novog filma koji je režirao Dragan Bjelogrlić

Oktobar 1958. Hladni rat je gvozdenom zavesom podelio evropski kontinent i ceo svet i predstavlja do tada neviđenu nuklearnu pretnju za planetu. Dragoslav Popović i još trojica jugoslovenskih fizičara primljeni su na institut Kiri u Parizu, nakon misteriozne nesreće koja ih je izložila ozbiljnom zračenju.

Tajna služba Francuske daje uputstva doktoru Žoržu Mateu da izleči sve pacijente, koji su naizgled unapred izgubljeni slučajevi. To je početak trke za opstanak u kojoj će se suprotstaviti dva naučnika, dva sveta, dve ideologije.

Fotografije iz filma možete pogledati ovde.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Aleksandar Levajković/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo