Iva Ilinčić otkrila koga igra u seriji „Toma“ i zašto je neće pogledati

Podeli:

Na jesen nas očekuje emitovanje serije „Toma“ u kojoj Iva Ilinčić igra jednu od uloga, a glumica je konačno i otkrila o kome se radi.

Glumica je uoči svoje premijere u BDP-u odnosno predstave „(Pra)faust“ otkrila da je ta serija snimana pre tri i po godine, a kao i mi zbog višestrukog odlaganja – mislila je da nikada neće biti ni emitovana.

– Hoće li ta serija ikada biti prikazana?! (smeh) Milan Marić i ja smo to snimali pre tri i po godine, a ja sam tada bila potpuno druga osoba. Sada, kada izađe, biće mi čudna. Igram prvu veliku ljubav slavnog pevača Slavicu. Ona je bila rukometašica iz Travnika, ali radnja se dešava u Tuzli. Nemam hrabrosti to više da pogledam i zaobići ću to u širokom luku. – rekla je glumica o svojoj ulozi.

– Moj život je bio toliko intenzivan tokom te tri godine da sam sada potpuno druga osoba. – dodaje Iva.

Više puta odlagana je premijera serije „Toma“ koja je najpre planirana za proleće 2022. godine nakon što u januaru iste godine film završi svoju bioskopsku distribuciju dugu čak tri meseca gde je osvojio stotine hiljada gledalaca, što je neuobičajeno da se film toliko dugo zadrži na repertoaru naših bioskopa, naravno, ako je u pitanju domaća produkcija.

Naime, onda je prošle godine stigla informacija od Željka Joksimovića da pevač Aco Pejović nije snimio još uvek neke pesme koje će se naći u seriji, a nisu u filmu. Tada je pevač, kompozitor muzike i producent ovog ostvarenja rekao da seriju možemo da očekujemo na proleće 2023. godine, i dodao da se produkcija odlučila da pokloni gledaocima i devetu epizodu serije iako je prvobitno planirano da serija ima osam epizoda.

Iva Ilinčić
Milan Marić u projektu „Toma“

Milan Marić nedavno je otkrio da serija stiže na male ekrane na jesen, a otkrio i da ima osam epizoda. Ostaje nepoznanica da li će se deveta epizoda uopšte i desiti. Ono što je bitno, jeste da je glavni glumac najavio da ovo neće biti film u nekoliko epizoda serije, već će se priča ispričati na drugačiji način i biće mnoštvo likova i scena koje nisu bile u filmu.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Printscreen / Dragana Udovičić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo