Počelo snimanje druge sezone serije „Pevačica“ nakon više meseci iščekivanja

Podeli:

Počelo je snimanje druge sezone serije „Pevačica“ nakon više meseci iščekivanja, budući da je snimanje ove serija najavljeno za leto ove godine, a sada je očigledno započelo na zimu. 

„Pevačica“ se vraća na male ekrane

Glumica Nataša Ninković podelila je sa svojim pratiocima da vredno snima nove epizode serije koja je sa sobom donela mnoge kontraverze budući da se oslanja na slučaj stvarnog ubistva pevačice koje nije bilo razjašnjeno u trenutku kad se počelo govoriti o projektu.

Pevačica

Poznato je da će se na set vratiti i glumica Jelena Mur koja u seriji tumači Emiliju, suparnicu ubijene pevačice Ivane koju je tumačila pevačica Milica Pavlović, čija se gluma našla na meti ismejavanja i kritike. Pisalo se i da će se u seriju vratiti Milica, ali i glumac Miloš Timotijević i to ni manje ni više već kao – duhovi! Budući da serija sadrži elemente natprirodnog, na šta će se više oslanjati druga sezona, ništa nas ne sme iznenaditi. 

Mišljenje gledalaca bilo je nakon prve sezone da bi serija bolje izgledala da se više posvetilo pažnje natprirodnog aspektu, a izgleda da je takva informacija došla i do ekipe serija te su odlučili da to i urade.

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo