Glumica Jelena Mur otkriva kada počinje snimanje druge sezone serije „Pevačica“

Podeli:

Serija „Pevačica“ zasigurno je jedna od serija koja je obeležila prethodni period za nama, pa ni ne čudi što će se snimati i druga sezona.

Glumica iz serije „Pevačica“ otkriva kada počinje snimanje nastavka

U svom intervjuu za Kurir, mlada glumica Jelena Mur otkrila je kada počinje snimanje druge sezone serije koja je nastala iz pera Nataše Drakulić, koja stoji iza serije „Ubice mog oca“.

Pevačica
Foto: Nemanja Nikolić

Snimanje nove sezone počinje za mesec dana, a sudeći kako je intervju objavljen juče, razumno je očekivati da snimanje počinje krajem avgusta odnosno najkasnije početkom septembra. Kako je glumica navela, u novoj sezoni, serija će se više baviti svetom magije i natprirodnog, nego svetom estradnih izvođača.

Serija „Pevačica“ emitovala se tokom septembra i oktobra prošle godine, kada su gledaoci kablovskog kanala Superstar imali priliku da prate priču o Ivani Lazić, zvezdi u usponu koju je tumačila pevačica Milica Pavlović. Kritike na prvu ulogu popularne pevačice bile su podeljene, neki su Milici davali podršku budući da nije glumica po profesiju, dok su drugo smatrali da bi bilo adekvatnije da su za glavnu ulogu angažovali glumicu.

Kako je emitovanje serije odmicalo i bilo prikazano sve više epizoda, brojni detalji u vezi ove serije počeli su da izlaze na videlo. Jedan od njih je i da pevačica Milica Pavlović nije bila prvi izbor za ovu ulogu. Kako navode mediji, prvi izbor za ovu ulogu bila je pevačica u usponu Anastasija Ražnatović.

Mlada pevačica nije htela da javno priča o tome, ali je napomenula da je ona zapravo i dobila ulogu. Izgleda da nije bila spremna da se uhvati u koštac sa svim što podrazumeva da ostvari jednu ulogu u televizijskoj seriji, pa je tako glumica odmah dala do znanja ekipi serije da ne želi da snimi čak ni scene ljubljenja.

Na kraju svih krajeva, Anastasiji se „nešto nije svidelo u scenariju i nije prihvatila u ulogu“. Kako je ona navela, nije se pronašla u tome, iako je na probama kojima je prisustvovala, dobijala razne pohvale da kako kaže „ima talenat za to i lepo se snašla“. Ovakav ishod događaja doveo je do toga da je uloga pripala njenoj koleginici Milici Pavlović.

Podsetimo, u seriji, glumica Jelena Mur glumi Ivaninu suparnicu Emiliju, koja želi da zauzme Ivanino mesto. Jelena je izjavila nekoliko puta da su ona i Milica jako dobro sarađivale, te je za Milicu imala samo reči hvale. Kako su Ivana i Emilija postale rivalke na ekranu, tako su Milica i Jelena postale prijateljica u stvarnom životu.

Podsetićemo vas na zaplet prve sezone serije, čije nove epizode željno iščekuju gledaoci kraj malih ekrana.

Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala—život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka.

Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom.

Tražeći racionalne odgovore, privatni detektiv Bojan koji pored policije radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim što dugo neće moći da razume.

Serija kroz svet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Drugu sezonu serije „Pevačica“ gledaćemo na kanalu Superstar sledeće godine. Premijera će biti najverovatnije na sledeću jesen, budući da je emitovanje velikog broja serija planirano u novoj televizijskoj sezoni od ove jeseni do leta sledeće godine. Serija se emituje i na RTV Pink, a emitovanje započinje nedelju dana nakon premijere na kanalu Superstar.

Zapratite nas i na Instagramu: https://www.instagram.com/kinopolis.rs/

Foto: Stefan Stojanović

Izvor: Kinopolis/Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo