Tajne vinove loze: Počelo snimanje treće sezone, ova mlada glumica igra u nastavku

Podeli:

„Tajne vinove loze“ je serija koja je oko malih ekrana prikupila različite generacije, a sada je vreme da se ekipa serije vrati tamo gde je prošle godine sve stalo.

Pre godinu dana emitovala se poslednja epizoda druge sezone, a sada je započelo snimanje treće sezone ove popularne serije koja svojom velikom gledanošću drži svoju poziciju među najgledanijim programima na svim televizijama u danu kada se emituje.

Iako detaljnih informacija o snimanju nema, naš portal otkrio je koja glumica će se pridružiti ekipi u novim epizodama. U pitanju je mlada glumica Stanislava Staša Nikolić, koju je televizijska publika imala prilike bliže da upozna u humorističkoj telenoveli „Tate“ u kojoj je tumačila lik Ive, starije ćerke Marka Kršića, jednog od „tata“ odnosno glavnih aktera serije.

Tajne vinove loze
Tajne vinove loze

Pored ove velike setije, Staša je zaigrala i u serijama „Vojna akademija“, „Urgentni centar“, „Beležnica profesora Miškovića„, „Vreme zla“ i „Aviondžije“. Pozorišnjoj publici sigurno je najpoznatija po ulozi Viole u predstavi „Zaljubljeni Šekspir“ Beogradskog dramskog pozorišta gde tumači glavnu ulogu zajedno sa Lukom Grbićem.

Mlada glumica snima na severu, pa da li postoji mogućnost da će upravo ona uspeti da ukrade srce Ivana Tomovića, najmlađem članu porodice Tomović, kog tumači u seriji upravo njen partner iz pozorišta –  Luka Grbić? Ostaje nam da vidimo, a prema našoj proceni nove epizode mogle bi da se nađu na programu Superstara već ove jeseni jer je snimanje počelo ranije nego prošlih sezona.

Neko vreme suškalo se da se ovo dvoje mladih glumaca zabavlja i da su u vezi, ali u pitanju su bile samo glasine jer su mlade zvezde samo zaigrale ljubavnike u svom projektu – pozorišnoj predstavi „Zaljubljeni Šekspir“ koja se i dalje igra na sceni BDP-a i naša je velika preporuka. Rediteljka predstave je Ana Tomović, sa kojom je Grbić sarađivao i na predstavi „Sin“ u Ateljeu 212, koju takođe nemojte propustiti da pogledate dok je još uvek na repertoaru pozorišta.

Foto: Promo/IMDb

Zapratite nas i na Instagramu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo