Druga sezona serije “Južni vetar”: Evo kada kreće snimanje nove sezone

Podeli:

Mesecima željno iščekujemo početak snimanja druge sezone serije “Južni vetar”, nastavka filma “Južni vetar 2 : Ubrzanje” i prednastavak filma “Južni vetar 3” koji je planiran kao sledeći nastavak zajedno sa trećom sezonom serije. 

Nešto više o samom početku snimanja i planovima za novi nastavak filmsko-serijske sage komentarisali su i glavni junaci, Maraš i Baća, koje igraju Miloš Biković i Mipdrag Radonjić koji su ujedno i producenti. 

Miloš Biković kaže da su u toku pripreme za snimanje druge sezone serije :

“Pripreme su u toku, veoma se radujemo početku snimanja, iako smo sada, sa iskustvom snimljenog dva dela filma i prvog serijala, veoma svesni izazova koje nosi samo snimanje i svega onog što prati tako veliki i izuzetno popularan projekat. Ipak, ta vrsta uzbuđenja i te specifične neizvesnosti, makar što se tiče krajnjeg rezultata, odnosno toga kako će sve izgledati na kraju, dobrim delom su i razlog zbog kojeg volim ovaj poziv, i kao glumac i kao producent.”

rekao je Biković za Euronews

Otkrio je i kakvu radnju možemo očekivati u novoj sezoni, ali i koga ćemo u njoj gledati :

“Ono što mogu reći je da će sama radnja u drugom serijalu u odnosu na film “Južni vetar- Ubrzanje” imati mnogo, mnogo novih momenata, koje film nije ni dotakao. Što se tiče pojačanja, već smo najavili učešće Majka Madsena i Viljema Boldvina, ali biće tu i dosta regionalnih zvezda, koje ne mogu da otkrivam još uvek.”

dodao je glumac i producent za Euronews

Sa druge strane, Radonjić je pričao više o lokacijama za snimanje nove sezone :

“Trebalo bi da počnemo snimanje krajem proleća i to će biti veliki projekat s obzirom da se radnja druge sezone dešava na više lokacija širom sveta. Imaćemo veoma zahtevan posao. Scenario je jako uzbudljiv i imamo dosta novih likova i priča. Završavamo i neke priče koje su se dešavale u prethodnom nastavku serije, ali i u drugom delu filma, tako da se nadam da će publika dobro reagovati na novu sezonu.”

rekao je Radonjić.

Neizostavno pitanje za drugu sezonu je i šta će biti sa njegovim likom : 

“Baća će doživeti promenu u toku same druge sezone i to je za mene kao glumca potentan zadatak. Mislim da je i važno kada se rade nastavci koji su uspešni, da imamo razvoj likova, promene, lomove, drame, tako da sam srećan jer vidim da je sve sadržano u scenariju. Avramović je vrlo fleksivilan i prima sve indikacije. Uvek najtransparentnije pričamo o scenama i predlažemo jedan drugom rešenja i imamo divnu saradnju.”

dodao je Miodrag.

Izvor: Kinopolis/Euronews/TV Novosti

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo