EKSKLUZIVNO Otkrivamo o drugoj sezoni serije “Južni vetar”: Maraš ima plan, da li će se druga sezona emitovati na RTS

Podeli:

Druga sezona serije “Južni vetar” jedna od najvećih filmskim tema u medijima proteklih meseci a mi vam donosimo sve informacije o novoj sezoni.

Budući da u novoj sezoni ( kao i u drugom delu filma) ekipa ima novog koproducenta “Telekom Srbija”, postoji mogućnost da ćemo seriju pratiti premijerno na kanalu Superstar, a već nedelju dana kasnije i na RTS-u. Međutim, to još ostaje da vidimo da li će se desiti.

Kao što smo vas i već obavestili, nova sezona serije uskoro počinje da se snima, te postoji mogućnost da seriju vidimo do kraja godine ili početkom sledeće godine na malim ekranima, kako nezvanično saznajemo. 

Životna priča narkobosa Petra Maraša, koji je, kao i mnogi drugi pre njega, vodio srpsko podzemlje u ime države, bliži se neizbežnom i predvidljivom kraju.

Odričući se naređenja svog „mentora“ Crvenog, on bezuspešno pokušava da spase sebe i svoje podređene kupovinom zemljišta na planiranoj trasi gasovoda „Južni tok“ za snabdevanje Zapadne Evrope ruskim gasom i ucenjujući vladu, čija ekonomska bezbednost zavisi od uspešnog završetka ovog projekta.

Izvor: Kinopolis

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo