„Južni vetar“: Izašao prvi tizer za novu sezonu, poznato kada serija stiže na male ekrane

Podeli:

Stiže nova sezona serije „Južni vetar“ koja ponovo preti da oduva sva očekivanja publike!

„Južni vetar“ ponovo počinje da duva, a evo i kada!

Potpuno nepredvidiv zaplet, snimanje u više evropskih zemalja, najveće svetske i domaće glumačke zvezde – najkraće opisuju novu sagu najgledanijeg domaćeg projekta, čiji nas nastavak očekuje kroz 12 novih epizoda TV serije pod nazivom „Na granici“.

Posle 100 snimajućih dana, autorska i glumačka ekipa danas je podelila prvi tizer serijala koji će u Srbiji premijerno biti emitovan od februara 2023.

U svom nastavku, kreatora serije Miloša Avramovića i scenariste Petra Mihajlovića, bavi se borbom svetskih sila – Rusije, Amerike i Evrope, kriminalnim vezama i korupcijom, sukobljenim interesima u čijem je centru Srbija i naši junaci.

Snimano na lokacijama u Srbiji, Hrvatskoj i Rusiji, kao i na granicama Italije i Finske, pratimo vođu srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, čiji poslovi sve više ugrožavaju njegovu egzistenciju.

Medjunarodnu glumačku podelu čine holivudske i ruske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts, kao i Oksana Akinšina i Aleksej Guskov, uz već dobro poznatog Italijana Paskvala Espozita; dok domaće glumačke zvezde predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Aleksandar Berček, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Stefan Kapičić.

Južni vetar
Erik Roberts na snimanju novih epizoda

Za celokupnu produkciju ovako zahtevnog projekta posebno su zaslužni producenti serije Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Kvalitet “Južnog vetra” potvrđuje i to što je prvi put u istoriji projekat sa Balkana dobitnik sredstava za produkciju igrane TV serije u kategoriji za TV i online sadržaj, na fondu potprograma MEDIA Kreativna Evropa.

TV serija “Južni vetar – Na granici” snimljena je u produkciji Režim i Archangel digital studios u koprodukciji sa Telekom Srbija i RTS, kao i producentskim kućama Film district, Archangel studios, Telefilm (Hrvatska) i A-LAB produkcijom (Italija), uz podršku partnera Mediaslovo i Okko.

Pogledajte tizer:

Zapratite nas i na Instagramu.

Foto: Nemanja Miščević

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tagovi:

Najnovije vesti

Pročitajte još

Izdvajamo